Datum / čas
Date(s) - 21.10.2016 - 23.10.2016
18:00 - 16:00
Místo konání
Sklenářka
Kategorie
Víkendový kurz zaměřený na přípravu jednoduchých i kombinovaných jídel, které Vám přinesou potřebnou výživu i příjemný prožitek všemi smysly. Ukážeme si osvědčené způsoby zpracování surovin, vhodné postupy tepelných úprav a správné používání koření a bylinek, které přispívají k posílení zdraví a celkové harmonizaci organizmu.
Setkání probíhá v příjemném prostředí prosluněné kuchyně, v osobitém duchu domácího prostředí.
Kurz je vhodný pro všechny, začátečníky i pokročilé, kteří si chtějí rozšířit znalosti o cestě přirozeného stravování, nebo poznávat spolutvořením.
Program víkendu zahrnuje:
- 4 bloky praxe v kuchyni – společné vaření
- 4 bloky teoretické přípravy na téma – podzimní vegetariánské speciality
- jóga, meditace, prostor na dotazy a sdílení
Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná.
Víkendem provází (nejen) šéfkuchař Honza Dlabal.
- Začátek: společnou večeří v pátek v 18hod, konec v neděli po obědě
- Příspěvek: 1 500 Kč (vč. stravy)
- Ubytování: 500 Kč/2 noci (zajištěno ve společných ložnicích vily)
- S sebou: Spacák nebo lůžkoviny (mohou být zapůjčeny na místě), oblíbený nůž, podložku na cvičení, zápisník a tužku
Prosíme, rezervujte si místo na e-mailu: tereza@sklenarka.cz, spolu se zasláním nevratné zálohy 500 Kč na účet 2200509951 /2010 (záloha se vrací v plné výši v případě, že za sebe naleznete náhradníka).
Bookings
Rezervace jsou uzavřeny.