Datum / čas
Date(s) - 29.3.2019 - 31.3.2019
0:00
Místo konání
Sklenářka
Kategorie
Nejvyšším smyslem a cílem lidského vtělení je poznat svrchovanou Pravdu, Skutečnost, ze které pocházíme (Ramana Mahárši).
Obsahem semináře je v prvé řadě praktická příprava jídel, s teoretickým komentářem. Ten se bude týkat principů přirozeného zdravého stravování a výživy a ájurvédského pojetí člověka, zdraví a prostředí.
Ukážeme si pestrost a jednoduchost v praktickém domácím vaření a vyzkoušíme nové postupy přípravy jídel, kombinace surovin a koření, aby zdravě chutnalo.
Dopňkový program pak zaměříme na otázky přirozených potřeb člověka a na prostředky k jejich zajištění, které umožní být v rovnováze, vnitřní spokojenosti, klidu a míru. Využijeme klidného prostředí v přírodě k uvolnění, odpočinku a načerpání nové síly i motivace.
Z víkendu si můžete odnést novou inspiraci pro vaření i další informace o tom, co a jak dělat (nejen) v kuchyni lépe pro zdraví a rovnováhu organizmu.
Program (Pá 19.00 – Ne 15.00) zahrnuje:
- 4 bloky praxe v kuchyni s teoretickým komentářem
- 2 společné večery
- doplňkový program – cvičení, jóga-védánta, meditace, příroda
Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná. Víkendem provází Honza Dlabal.
Příspěvky:
- Ubytování: 250,- / noc
- Strava: 300,-/den
- Náklady na prostor: 200,-/den
- Příspěvek za program: dobrovolný vědomý příspěvek (výše příspěvku záleží na Vašich možnostech a vnímání přínosu účasti pro Vaši cestu. Lze také vyjít z ohodnocení, které dáváte svému vlastnímu času a práci. Jsme vděční za jakýkoli příspěvek. Díky Vám je to možné.)
S sebou: Spacák nebo lůžkoviny (mohou být zapůjčeny na místě), oblíbené kuchyňské náčiní, , zápisník a tužku, v případě zájmu podložku a polštářek na cvičení/sezení a oblečení na procházku do přírody.
V případě zájmu o účast se PŘIHLAŠTE ONLINE ZDE, spolu se zasláním nevratné zálohy 500 Kč na účet 51-417390227/0100 (záloha se vrací v plné výši v případě, že za sebe naleznete náhradníka).
Termíny dalších seminářů vaření v roce 2019:
- 30. května – 2. června (vegetariánské vaření s jógou)
- 30. července – 2.srpna (čtyřdenní vegetariánské vaření v rámci Festivalu Soběstačnosti)
- 12. – 15. září