Datum / čas
Date(s) - 30.9.2022 - 2.10.2022
18:00 - 16:00
Místo konání
Sklenářka
Kategorie
Principy přirozeného zdravého stravování, výživy a ájurvédského pojetí člověka a jeho zdraví. Praktická příprava jídel s teoretickým komentářem.
Ukážeme si pestrost i jednoduchost praktického vaření v domácím prostředí. Pro inspiraci si vyzkoušíme nové postupy přípravy jídel, vhodné kombinace surovin a koření, aby zdravě chutnalo.
Dopňkový program pak zaměříme na otázky přirozených potřeb člověka a na prostředky k jejich zajištění, které umožní být v rovnováze, vnitřní spokojenosti, klidu a míru. Využijeme klidného prostředí v přírodě k uvolnění, odpočinku a načerpání nové síly i motivace.
Naším cílem v kuchyni je spokojenost na všech úrovních.
Program (pá 19.00 – ne 15.00) zahrnuje:
4 bloky praxe v kuchyni s teoretickým komentářem
2 společné večery
doplňkový program – cvičení, jóga-védánta, meditace, příroda
Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná. Počet účastníků je omezen na 8 osob. Víkendem provází Honza Dlabal.
Příspěvek za kurz: 2 400 Kč (včetně stravy)
Ubytování: 700 Kč/2 noci
S sebou: Spacák nebo lůžkoviny (mohou být zapůjčeny na místě), oblíbené kuchyňské náčiní, zápisník a tužku, v případě zájmu podložku a polštářek na cvičení/sezení a oblečení na procházku do přírody.
Přihlášky ONLINE do 25. září. Přihláška se stává závaznou po zaslání nevratné zálohy 500Kč na účet: 51-417390227/0100 (záloha se vrací v plné výši v případě, že za sebe naleznete náhradníka). Příjezd v pátek do 18h.