Datum / čas
Date(s) - 11.6.2021 - 13.6.2021
18:00 - 16:00
Místo konání
Sklenářka
Kategorie
Obsahem semináře je v prvé řadě praktická příprava jídel, s teoretickým komentářem. Ten se týká principů přirozeného zdravého stravování a výživy a ájurvédského pojetí člověka a jeho zdraví. Naším cílem v kuchyni je spokojenost na všech úrovních.
Ukážeme si pestrost i jednoduchost praktického vaření v domácím prostředí. Pro inspiraci si vyzkoušíme nové postupy přípravy jídel, vhodné kombinace surovin a koření, aby zdravě chutnalo.
Dopňkový program pak zaměříme na otázky přirozených potřeb člověka a na prostředky k jejich zajištění, které umožní být v rovnováze, vnitřní spokojenosti, klidu a míru. Využijeme klidného prostředí v přírodě k uvolnění, odpočinku a načerpání nové síly i motivace.
Program (pá 19.00 – ne 15.00) zahrnuje:
- 4 bloky praxe v kuchyni s teoretickým komentářem
- 2 společné večery
- doplňkový program – cvičení, jóga-védánta, meditace, příroda
Účast na jednotlivých částech programu je dobrovolná. Počet účastníků je omezen na 8 osob. Víkendem provází Honza Dlabal (www.floresta.cz).
Příspěvek za kurz: 2 200Kč (včetně stravy)
Ubytování: 500 Kč/2 noci
S sebou: Spacák nebo lůžkoviny (mohou být zapůjčeny na místě), oblíbené kuchyňské náčiní, zápisník a tužku, v případě zájmu podložku a polštářek na cvičení/sezení a oblečení na procházku do přírody.
Přihlášky: v případě zájmu o účast se PŘIHLAŠTE ONLINE ZDE, spolu se zasláním nevratné zálohy 500Kč na účet: 51-417390227/0100 (záloha se vrací v plné výši v případě, že za sebe naleznete náhradníka).
Nejvyšším smyslem a cílem lidského vtělení je poznat svrchovanou Pravdu, Skutečnost, ze které pocházíme. (Ramana Mahárši)